Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
D95a8d28fb657fe8f29aa1d2cc150fe2c7193cddd67dc467e6e017a1f6b9354a
  • Sider

  • No pages

Liz&Fitness Link Blog

KvinnaLiss &Fitness

Liz&Fitness's Blog

3 dagars vila med lite äppelsmulpaj

AddthisDel   FeedRSS feed  

Efter 3 dagars god vila kände jag mig riktigt "fit for fight" och befann mig åter på gymmet igen i går. Ben och vader skulle få inviga årets första pass! Denna gången kunde jag lägga på 5 kilo extra i vikter båda i knäböj, stående vader och benspark...o lycka!

Lite svårt det där med knäböj när man kör på egen hand, när jag vill lägga på mer vikter vill jag ju gärna att någon passar mig, kommer jag inte upp igen så blir jag tvungen att släppa stången bak mig...och det vil jag hälst slippa. Men 5 kilo extra kändes liksom inte som hela världen, så jag tok chansen på egen hand i går...och fick till 4 fina reps! Blir ju spännande å se vad jag i slutändan klarar. Nu ökar jag ju ungefär vid varje träning som tänkt, antingen i reps eller vikter...när jag börjar känna att jag nått mitt "max" kommer jag lägga in ungefär 7-10 dagars vila igen....och därefter ändra lite i mitt program. Före jul funderade jag på att tävla redan nu till våren, men jag visste nog redan med mig själv att höstens tävlingar i Norge och Sverige kommer passa bättre för mig detta året. Vore bra att forsöka öka lite mera i muskelmassa tills dess. 

Innan min son kom hem från skolan i går fick jag plutsligt för mig å göre en äppelsmulpaj...forsökte som vanligt att göra en lite "nyttigare"version genom att använda extra-lätt smör och fruktsocker...inte hëller klarade jag att följa det ursprungliga receptet....struntade i mjölet och tog istället lite cornflakes i för den knapriga känslans del. Inte va det helt fel med stora och saftiga Granny Smith i hällre...mmmums.. Resultatet blev i alla fall himla gott! Fast min son ville inte ha! Han är fortfarande mistänksam på all mat jag lagar till honom....för några år tillbakae hade jag en längre period där jag gjorde en massa "småskumma" vegatariska rätter...tyckte ju själv att de var/är goda...men min son ville ju inte gärna äta gräs som han sade och sneglade ängslig ner på brockolin som om den tänkte angripa...så han litar tyvärr inte helt på mig ennu i matvägen, även om köttet till slut fick komma in i värmen igen...han blev nog rädd för att jag hadde smygdblandat in lite bönor eller mosade grönsaker i äppelpajen...he..he

Receptet på denna äppelsmulpajen hittar du i min blogg.

Hasta luego!

Hann ta ett bild innan resten av pajen försvann:

 
Written 858 weeks ago