Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
D95a8d28fb657fe8f29aa1d2cc150fe2c7193cddd67dc467e6e017a1f6b9354a
  • Sider

  • No pages

Liz&Fitness Link Blog

KvinnaLiss &Fitness

Liz&Fitness's Blog

Nu smäller det snart :-)

AddthisDel   FeedRSS feed  

Ja då var årets sista pass genomkörd där bröst och axlar fick arbeta gott. Att jag gradvis får till att öka viktbelastningen utan att fuska med utförandet ser jag på som en reäl framgång för mig. Dock kände jag i dag att jag fick sänka vikten på hantlarna i andre setet på ena axelövningen, utförandet på de sista repsen kändes inte helt som de brukar eftersom vikten helt enkelt blev för tung. Bäst att sänka så att ingen evt skada uppstår. Efter veckans hårda pass har det varit extra slitsamt att cykla hem igen, fast jag antar att man flyter lite på endorfinerna hemåt..hi..hi..:-) 

När det gäller nyårslöften så brukar jag nog sällan ha sådana..har vel ingen större förmåga att planera in en massa som skall/borde hållas..det har blivit en del av min strässhandtering att inte lova mig och andra för mycket....känner mig nog redan ganska bra i gång med det jag vill..ho..ho...fast i år har jag ett enda önskan jag skall göra mitt basta för att genomföra;

...köpa hus!
Jag har haft endel funderingar kring husköp de senaste åren, vilka plussar och minus detta vill/kan medföra för mig och mina....fast tänker och funderar jag mera nu så kan det ju bli länge tills jag får springa i min egen trädgård om sommaren, sova lungt på natten och sitta framför en öppen spis om vintern. Det är bara att göra det, hoppa pladask i det!! Har nyss tagit första kontakten med bank/och mäklare om detta..så då är man ju redan lite på glid.

Hur jag skall lyckas att klara av högre utgifter och samtidigt lugna ner mitt "stressyndrom" och minska mina arbetstider har jag ingen bomsäker lösning på just nu...men vissa ideer har jag dock.....fast skulle det nu gå åt skogen så e ju egentligen inte det hela världen för min del....man har i alla fall forsökt! Tänk att kunn ha ett ställe jag kan känna mig riktigt hemma i...mmmmm!

Nu väntar lite kaffe och creme caramel..mums!

Önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År med bra mat, god hälsa och många härliga träningspass!

 
Written 858 weeks ago