Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
80991
  • Pages

  • No pages

beagle00 Link Blog

Kvinna

beagle00's Blog

förändringen av livet =)

kylan har nått fram..

AddthisShare   FeedRSS feed  

Hej alla underbara människor =)


nu va de ett tag sedan jag skrev men jag har kämpat med förkylning och jobb och träningen såklart. och själklart får man alltid läsa i tidningarna den här tiden om nya influensor som kan ha ihjäl en. årets förkylning heter då hongkonginfuensa,, alla får panik och ska genast vaccinera sej. tacka vet jag att härda sitt imunförsvar och stå emot och lev ett bra liv så slipper man nog!


hur som hellst så går träningen ganska bra axlarna fortfarande så svaga men de ger med sej snart säkerligen. jag vet inte men börja man kanske bli lite mer tränad än vanligt då jag inte längre får träningsvärk som jag brukar få !! eller så tränar jag inte hårt nog, hmm ska klura ut de där tror jag.  midjemåttet krymper  vågen visar dock inte alls de jag vill se. står stilla .. skam den som ger sej säger man väl


 men de är alltid possitivt att man ser att kroppen krymper och de börjar krypa fram lite fina muskler under den mjuka hyddan man haft =)  jag är så himla stolt över mej själv =)   jag kan lova att jag speglar mej i allt som går att speglas i =)


nu ska jag åka och handla hem lite grejjer hoppas alla har de fint i kylan =)


 
Written 708 weeks ago