Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

bengt@bengtsall.se Link Blog

ManBengt Säll, 64year , Nacka, Sweden

More haste, less speed

En blogg om löpning och livet. Garanterat inga PB eller varvtider

Djingis khan bättre än Godmorgon

AddthisShare   FeedRSS feed  

Efter en lite för gles träningsvecka kom jag i alla fal iväg till gymmet idag. jag fortsätter med min rehabilitering av tåleden med badskolöpning på rullbandet, funkar utmärkt.


Jag har ju gnällt en del över hur otroligt tråkigt jag tycker att det är att springa hamsterband så idag provade jag en ny grej. Ljudbok.


"Lords of the Bow". av Conn Iggulden.


Den handlar om Djingis framfart i Mongoliet på 1200-talet, han samlade alla Mongoliets stammar och gick ut i fält och lade under sig så stora områden att han till sist ledde världshistoriens största sammanhängande imperium någonsin.


Detta gjorde susen, nu kan man nästan jämföra hamsterband och ljudbok med utelöpning, tiden bara flög iväg och distraktionen från bandets monotoni var total. Det måste vara en spännande bok bara, annars funkar det nog lika dåligt som en TV-repris av Godmorgon eller något annat program för folk i min ålder. 


För att räta upp min dåliga träningsstatistik den här veckan skall jag försöka att få in både ett styrkepass och ett löppass imorgon, får se hur det går.


 


Spring försiktigt (gärna med ljudbok)


 


MVH/Bengt

 
Written 689 weeks ago
84727 689 weeks ago

SM1960

Imponerande vad Djingis Khan ställa till med :))
Kör på

Njut av morgondagens erövringar (i ljudboken)

Skall testa ljudbok, låter intressant. Varför har man inte tänk på det?

Stefan