Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

bengt@bengtsall.se Link Blog

ManBengt Säll, 64year , Nacka, Sweden

More haste, less speed

En blogg om löpning och livet. Garanterat inga PB eller varvtider

Inre sol... eller?

AddthisShare   FeedRSS feed  

Första löpningen denna vecka, vaden har uppfört sig som den ska under vilan så nu provade jag ett pass på knappt en timme idag och den höll utan någon känning alls.


Ljumma vindar solen i ansiktet och sommarkepsen på, en liten försmak av vad som komma skall.


Pulsen låg drygt tio slag över det normala fast farten var högst maklig så förmodligen har jag någon basill i mej som ännu inte visat sig på något annat sätt, vi får väl se.


Det verkar som förkylningarna står som spön i backen här bland bloggarna. Vi får väl hoppas att det inte är nåt lokalt virus bara ;-)


Vi har en tendes att bli stressade och må dåligt över att vi inte kan träna när vi är förkylda och riskerar att missa våra lite för högt ställda mål.


Inte så märkligt kanske men lite stålmannen borde vi ju ändå vara eftersom man oftast klarar en förkylning lite bättre och man återhämtar sig lite fortare som tränande människa, förmodligen en av anledningarna att man en gång började.


Vore det inte coolt om man då kunde behålla lite stålmannenkänsla när snortet rinner och huvudet värker. Det är kanske det pannbenet egentligen är till för. Inre sol en molning dag :)


 


Spring försiktigt


MVH/Bengt


 

 
Written 690 weeks ago
69917 690 weeks ago

ladylake

Jag tycker om inre sol :)