Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

bengt@bengtsall.se Link Blog

ManBengt Säll, 64year , Nacka, Sweden

More haste, less speed

En blogg om löpning och livet. Garanterat inga PB eller varvtider

Jovisst är man lite sugen....

AddthisShare   FeedRSS feed  

....men inte värre än att jag lätt skulle kunnat fasta ytterligare några dagar.


Som jag skrev igår så har jag precis läst Jonas Coltings bok "Den Nakna Hälsan" och där pratar han om att ibland fasta under 24 eller 36 timmar.


Det skall enligt honom vara bra av flera anledningar bland annat att fettförbränningen får en boost.


Jag tyckte det lät spännande så efter middagen igår så blev det att börja fasta till middagen idag, det är ju ingen längre tid men ändå intressant att se hur kroppen reagerar.


Efter middagen igår, som betsod av en liten sushi så blev det bara vatten resten av kvällen. Jag kände ett sug i magen redan efter ett par timmar (kan kanske bero på att jag bara ätit frukost och sen sushin till middag) eller så är det mentalt att suget kommer när man inte får äta.


Sov gott hela natten men suget fanns kvar på morgonen fast inte värre än kvällen innan. Hackade is på taket några timmar, gick sen och körde styrka på gymmet. Jag kände mej nästan piggare än vanligt och jag orkade minst lika mycket som jag brukar. Sen var det storhandling på eftermiddagen och det är väl där jag kan se den största skillnaden, det blev betydligt dyrare än vad det brukar vara ( Någon vis person har visst sagt att man inte skall handla mat när man är hungrig och jag förstå nu vad han menar). 


Sammantaget får jag väl säga att jag mår förträffligt och nästa gång skall jag pröva med att lägga in ett löppass och se hur det känns, men det får bli om nån månad eller så.


Nu är det snart middag och det ser jag fram emot.


 


Ha det gott


Bengt

 
Written 694 weeks ago
71700 694 weeks ago

Janne_Rutgerson

Spännande att se om det ger någon effekt med fastan! Lyckat till!