Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
75048
  • Pages

  • No pages

Ekblad Link Blog

ManAndreas Ekblad, 56year , Ystad, Sweden

En galen Marathonman!

En blogg skriven av en galen löpare som älskar att springa långt!

Lördagsmorgon i Stockholm

AddthisShare   FeedRSS feed  

Hej alla!


Jadå, jag lever fortfarande, har verkligen inte gett upp 'kampen' även om det kanske har blivit en del utsvävningar. Fredagen var fullbakad med besök hos Kungen (han verkad dock inte vara hemma), arbete hos Lärarförbundet och middag hos Ulla Winbladh.


Men jag hade bestämt mig att fortfarande vara fokuserad på mat och träning, så... fredagsmorgonen började med en timme på löpbandet i hotellets gym, ett litet gym med löpband, träningscykel, vikter och lite annat smått och gott. Efter 60 minuters löpning kände jag mig nöjd, trodde nog inte jag skulle klara 1 timmes löpning i ett svep, det blev 7,2 km.


Frukosten var rejäl och nu blev det svårt, där fanns både pannkakor, våfflor och croissanter, funderade på hur många kalorier jag gjort av med på löpbandet och hur många kalorier en pannkaka innehåller. Det blev tillslut yougurt med nötter och färsk frukt, kaffe, nypressad juice, två pannkakor och en våffla (ja, jag vet, jag är svag för pannkakor och våfflor). Nu har jag kollat upp det här med kalorierna, jag är inte 100 % säker på siffrorna, men en timmes löpning skulle ge 1059 kcal, två pannkakor 280 kcal och våffla 150 kcal. Det skulle ju innebära att jag ändå ligger på minus, vilket känns grymt bra.


Middagen på Ulla Winbladh var fantastisk, jag åt sill till förrätt (känns ändå rätt OK!), Highland Cattle-biff med grönsaker (ingen potatis alls) till huvudrätt och till efterrätt en grand dessert. Desserten beställde vi in en som vi delade på, det är nog första gången vi har delat på en efterrätt.


Lördag morgon vaknade jag tidigt, gick ner i gymmet och sprang en timme, ökade hastigheten något och sprang 8.4 km, känns som en grymt bra början på dagen. Åt sedan frukost (ja, det blev pannkaka och våffla) och nu laddar jag för ytterligare en dag i Stockholm, dagen kommer att bli grymt rolig med paraden från Tanotlunden till Sjöhistoriska museet!

 
Written 719 weeks ago