Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

HakanLarsson Link Blog

ManHåkan Larsson, 48year

TriathlonLarssons blogg

- Vi tar det som det kommer...

37 dagar kvar...

AddthisShare   FeedRSS feed  
I morse fick jag på mig ett par braller som jag köpte 2001 och som jag aldrig kunnat haft på mig. När jag köpte dem hade varit på långfärdcykling upp till Piteå och kände mig i fin form. Brallerna var dock lite för tajta när jag köpte dem, men jag tänkte att det skulle motivera mig att gå ned ytterligare. Pah, så blev det inte.

Mer än en gång har jag stått och funderat på att kasta dem. Dom har följt med i flyttlådor från Märsta till Luxembourg till Bryssel till Sollentuna. Och i morse gled dom på!! :-))) Midjemåttet (mätte för första ggn i morse) är 76 cm och vikten ligger på 82,4kg. Jag lyfter inga 130kg i bänkpress längre, men jag har ganska lätt att lägga på mig muskler, så min plan är att ta ledigt från kondisträningen ett par veckor efter Stockholm maran den 3 juni och istället köra stenhård styrketräning och simning. Kanske, kanske, kanske, lyckas jag komma i form till beach 2006. I så fall är det bannemig första gången!!
 
Written 942 weeks ago
10091 1276 weeks ago

jo_se_fin

HÄRLIGT!!! Kul att det går bra och att du känner det oxå. Det där med byxproblemet känner jag igen. Kul att du i alla fall inte kastat dem eftersom du faktiskt fick på dig dem nu. Fortsatt lycka!