Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

HakanLarsson Link Blog

ManHåkan Larsson, 48year

TriathlonLarssons blogg

- Vi tar det som det kommer...

FiveFingers Bikila

AddthisShare   FeedRSS feed  

Fasen.... det är dyrt att börja träna... för jag börjar direkt spana efter nya träningsprylar! Blir just smått förälskad i dessa dojor... Att dom döpt dem till Bikila gör det ju hela inte sämre... Nakdelen är ju att dom är så förbaskat dyra! Å andra sidan lär dom ju hålla längre än vanliga skor. Men ändå. 1500kr känns för dyrt. (Fast om jag känner mig själv rätt, så kommer jag strutta omkring i dem om några veckor.)



... för övrigt vill jag tipsa dem som nu köper FiveFingers, att även köpa sockar till dem. Anledningen är att man kan få lite blåsor utan dem. Inte ett måste ... men att rekommendera.


 
Written 717 weeks ago
6061 717 weeks ago

HakanLarsson

Anders, jo jag såg också att dom kostar 100 dollar i USA. Bizarrt. Ska kanske ta och beställa dem därifrån istället. Har gjort det med ett gäng andra prylar. I England brukar det också vara rätt justa priser.
49441 717 weeks ago

peakXp

När man handlar träningsprylar behöver man inte ha dåligt samvete när det kostar skjortan och femtio. Bara om man inte använder grejerna, då får man skämmas. Jag brukar ibland räkna ut vad grejerna kostar per timme man använt dem, mest på skoj så klart, men då verkar allt så mycket billigare :)
6061 716 weeks ago

HakanLarsson

peakXP - väldigt klokt !!