Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

HakanLarsson Link Blog

ManHåkan Larsson, 48year

TriathlonLarssons blogg

- Vi tar det som det kommer...

... lite stolt ...

AddthisShare   FeedRSS feed  

Känner mig nästan lite stolt. Har fått en kompis som väger 130 panner att börja cykelpendla till hans jobb. Han har 15km, så det är en bra bit. Han har nog funderat på det, så han var inte så svår att övertala. Men jag tror jag hjälpte honom att ta det där jobbiga första steget. Så idag följde jag honom på hans splitter nya cykel. Tror nog att det kommer göra susen för hans vikt.


Idag lade jag också in min träning i träningsdagboken. Har ju varit lite slö att bokföra efter semestern. Men det är rätt skönt att se timmarna ticka iväg. 90 min cykelpendling per dag gör ju att timmarna drar iväg. Idag började jag även pendla med min tävlingscykel. Det må vara hänt om någon snor den. Orkar inte pendla på min "civila" hoj längre. Är man van vid en racer med bra komponenter, vill man inte ha en cykel där hjulen flexar och växlarna rasslar. Så om någon vill köpa en cykel av märket Scott Roadster, så hojta till. Står själv inte ut med den. En riktig rackelhoj.

 
Written 716 weeks ago
28832 716 weeks ago

HildaRalsmark

ja, som infrva säger, knappt att man kan motstå att köpa denna uppenbart härliga cyklel =). Härligt med massa gratistimmar som pendlingen medför (men jag förstår att du måste gå upp tidigare, ush!) Och bra inspirerat till din kompis!
35388 716 weeks ago

Marcus74

Häftigt att du fick i väg honom. Du borde cykla med honom ett par dgr per vecka så han inte tappar rutinerna.

Kul att du nu har fyllt i träningsdagboken. Alla dessa pass ser mäktigt ut i din träningsdagbok!
Pictu 716 weeks ago

magzeus

Blir så avundsjuk på dessa som har ett "bra" avstånd till arbetet. Just för att jag själv skulle vilja cykla till arbetet. Kanske man inte skulle göra ändå om man hade möjligeheten men rchansen att göra det borde ju i alla fall bli större. Själv har jag ca 46km enkel väg. Och det är nog i det längsta att dra iväg på cykel, skulle ju betyda att man drar ca 90km på en dag. Tyvärr så är ju inte den kollektiva trafiken ngt för mig eftersom bussen hamnar ett par kilometer från mig. Blir lite meckigt så att säga. Men det är klart, vill man så kan man, så där hamnar jag väl då... att är väl inte så sugen på att vilja då =)

Men hoppas din kompis får blodad tand och fortsätter, men han lär väl snart se när kilon rasar, och det ger ju en morot utan dess like. Sen att kondis också blir bättre, perfa!