Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

ninja.ior Link Blog

KvinnaEmmelina le Claire, 37year , Goteborg, Sweden

ninja.ior's Blog

Ojsan hoppsan!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Körde igång med morgonträningen idag igen, usch vad det var tungt att stiga upp imorse, trots att jag la mig redan 22 igår för att orka upp.

Igår missade jag träningen pga. av ett seminarie i skolan som höll på ända fram till kl 19.oo - skittröökigt! :( Det har varit väldigt dåligt med thaiboxning för min del förra veckan, eller jag körde iaf tre pass men tänkte dra igång ordentligt denna veckan. Och då försvann ju måndagen, sedan försvinner fredag och lördag också, då träningen är inställd (nästan tur för på lördag åker jag till Gbg).

Jag får rycka tag i mig själv och gå till gymmet, lyfta lite skrot och cykla lite grand! Idag börjar två nya kurser, bla. idrottsfysiologi, och det ska bli riktigt intressant! :-)

Jag ska bara tipsa er som är nyfikna på thaiboxning, i helgen... under fredag och lördag så kommer Battle Of Sweden gå av stapeln i Botkyrkahallen (kvalmatcher) under fredagen och Solna hallen under lördagen. Det kommer nog bli en hel del riktigt grymma matcher! SYND jag inte kunde åka dit och titta! :(

 
Written 790 weeks ago
39963 790 weeks ago

TinyPaws

va ska du göra för spännande i gbg ? :)
17382 790 weeks ago

ninja.ior

Hey! Jag ska dit och se när min syster ska sjunga :-) Snart flyttar jag till Gbg med!! Vem vet då kanske vi börjar köra på samma klubb ;)
39963 790 weeks ago

TinyPaws

sjunga? Hm, är det idoluttagning? har för mig jag såg nån reklam om det.
Nice! hehe kanske det kanske, annat fall kan man ju ta en fika iaf :D