Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Pages

  • No pages

Ower Link Blog

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Återuppstånden

AddthisShare   FeedRSS feed  

På den sjunde dagen (14) så är jag åter tillbaka. Har varit väldigt torrt och tyst här på bloggen. Detta beror främst på bristen på träning. Har tagit mig en liten sabbatsmånad. Eller springer 2-3 pass, mest på skoj, för att hålla igång benen. Men lagom till november börjar nästa säsong. Sitter fortfarande och skissar lite på ett träningsupplägg. Grovt ser det ut som följande;


Slutet av mars 10 km seedningslopp inför Göteborgsvarvet


Slutet av maj, halvmara Göteborgsvarvet


Slutet av september 30 km Lidingöloppet


Början på oktober 10 km Tjurruset


Till detta vill jag lägga en uppstart i både landsvägscykling, simning och efter säsongen även skidåkning. Klassikern är på G!


Känner att den grova planen och träningsupplägget från den här säsongen även går att applicera på nästa säsong. Gäller bara att spetsa till det lite. Tror även att jag ska köra lite längre cykler, ca 6 veckor, där jag kan träna mer jämnt i distans och tid, men försöka att varriera passen i större utsträckning och framför allt träning med högre kvalitet.


Återkommer så fort planen är på papper och uppladdningen för 2012 börjar på allvar. Fram tills dess så sparar jag energi och reparerar kroppen från småskavanker.

 
Written 655 weeks ago