Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Pages

  • No pages

Ower Link Blog

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Dag 21

AddthisShare   FeedRSS feed  

Har klarat av två tredjedelar av utmaningen. Bara 10 dagar kvar nu. Tror inte att det blir några problem. Ett problem blir dock att klara dygnet med löpning. Det är i och för sig ett mer generellt mål. Tror att det får stå lite åt sidan när jag sammanfattar Januari om 10 dagar. Jag kommer säkert relativt nära. Närmare än jag gjort på många månader, men inte enda fram. 


Blev fint väder och en skön runda på Stensö idag. Fredrik Thunberg stod för sällskapet med den äran. Nästan 8 km blev det. Ska rikta ett stort tack till väderguden som höll inne med nederbörden tills vi hade hunnit till bilen igen. Oj vad det snöade! Eller regnade. Det var lite svårt att avgöra. 


Passet var i lugnt prattempo. Väldigt vackert där ute och relativt lättlöpt med få höjdmeter att passera. Kanske blir ytterligare ett pass imorgon innan avfärd hemåt?!


I torsdags hade jag laddat upp inför ett riktigt fint pass. Flexade ut från jobbet för att få löpa i dagsljus och vad händer? Benen vill inte springa. Eller jo, de första 4 km. Kanske därför det blev lite platt fall på den andra halvan. Jag sprang helt enkelt för snabbt den första biten. Något att ta lärdom av. Även lärdomar av kosten som hade varit bristfällig den dagen. Tom på energi och för högt utgångstempo förstörde det passet. Jag tog mig igenom, men inte i det tempo jag tänkte mig. Faktiskt mycket sämre.


Tar istället med mig mina lätta ben från idag och försöker översätta dem till något vettigt imorgon.

 
Written 641 weeks ago