Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Pages

  • No pages

Ower Link Blog

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Efter snö kommer solsken

AddthisShare   FeedRSS feed  

Efter nattens och morgonens snöfall så var jag lätt skeptisk när jag gav mig ut på dagens pass. Sega ben igår hoppades jag skulle ha bytts ut mot pigga ben idag. Blev väl något mellanting.


Försökte mig på ett långpass trots allt, nöjde mig med dryga 15 km strax under 90 min, motsvarande 5:55 min/km. Tror att det var fullt tillräckligt för idag. Lite besviken eftersom mitt senaste långpass hade en genomsnittstid på 45 sek/km snabbare än idag. Men det är kroppen som styr. Var viktigare att hålla igång ett långpass än att få snabbheten, det har jag andra pass till att träna.


Funderar på vilodag imorgon. Har inte riktigt bestämt mig, får se hur kroppen mår imorgon. Den får hur som helst vila ca 26-27 h, för jag springer inte förrän efter jobb imorgon hur som helst. Då mår den förhoppningsvis bättre.


En månad checkades precis av och jag missade träningsmålet med 38 min. Mål att springa ett dygn per månad och landade alltså på 23 h och 22 min. Surt sa räven. Men på ett sätt bra, för då har jag fortsatt ett mål att sträva efter. Ökade ändå träningsmängden med över 20 % jämfört med Mars. Nu krävs det inte så många procents ökning för att klara av målet i Maj istället. Började ju bra idag med nära 90 min, bara 22,5 h kvar då!


Wish me luck!

 
Written 680 weeks ago