Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Pages

  • No pages

Ower Link Blog

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Fortsatt mörker, men lätta ben

AddthisShare   FeedRSS feed  

Får väl räkna med att det kommer vara mörkt vid varje löppass som utförs på vardagarna fram till februari/mars. Det är lätt deprimerande. Fast inte lika illa som förra vintern. Allt är bättre än det.


Det gäller bara att bestämma sig och ta på sig kläder som både värmer och syns bra i mörkret. Tycker att det är förvånansvärt få som är duktiga på det här med reflexer. Varför inte ta på sig så att man syns?! Med reflexväst och en reflex runt varje fotled så känner jag mig väl synlig för både bilister och cyklister. Innan du ger dig ut och springer i mörkret; tänk dig att du kör bil istället. Hur skulle du vilja att de löpare du möter är klädda?


Passet då. Ja, det blev en skön måndagsrunda. Enligt podden var det 9,62 km och klockade in på dryga 47,30. Sub 5 igen. Stabilt. Det är bara uppbyggnadsfas än så länge. Stabilt.


Annars tycker jag om att springa här i Västervik. Hösten är lång, vilket man inte kan påstå om Umeås höst. Förutom i år då. Men normalt är den kort och vintern är lång. Tvärtom här nere. Skönt.


Ska tagga till igen. Pass ikväll. Har varit lite svårstartad, men nu verkar jag äntligen vara igång.


Spring!

 
Written 650 weeks ago