Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Pages

  • No pages

Ower Link Blog

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Löparlivet, år 2

AddthisShare   FeedRSS feed  

Dax att sammanfatta mitt första år som löpare. Grym grundträning under perioden i Norge. Tungt med all snö och växlande väder, kyla, ishalka mm. Bra förutsättningar från påsk och framåt. Tränat i snitt ett dygn löpning per månad, fördelat på 23-25 pass. Varierat intervaller, snabbdistanser, backintervaller, långpass och vanliga distanspass. Anmälde mig tidigt och genomförde sedan sthlm halvmara. Tappade dryga 15 kg.


Det andra året bygger vidare på det första. Förhoppningsvis med lite bättre förutsättningar. Bättre löpväder i Västervik. Bättre grundträning att stå på och fortsätta att utveckla. En halvmara ett par månader tidigare än i år och troligen även Lidingöloppet. Där startar Klassikern! Så nästa år är mest en uppbyggnadsperiod för 2013. Mer snabbhet. Mer långpass. Mer tröskelpass. Men först väntar en månad med vila. Maten skärper jag till redan från idag. Har blivit lite slarvit de sista två veckorna. Plussat ca 3 kg. Detta pga dålig kost och mindre träning. Så snabbt går det att tappa två månaders träning. Säsongen 2012 kommer att bli grym! Det jag önskar mest av allt är att hålla mig skadefri och kunna träna enligt plan. Då kommer alla annat naturligt.


Jag vet att det är tidigt och att det är tre månader kvar av 2011, men jag är så pass inställd efter fotbollssäsongen, så 1/11 börjar uppladdningen för 2012. Återkommer med mer exakta mål senare.


Bring it on!

 
Written 658 weeks ago