Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Pages

  • No pages

Ower Link Blog

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Nya kläder

AddthisShare   FeedRSS feed  

Nu är det endast 3 dagar kvar tills jag lämnar Norge för en veckas påskledigt i civilisationen. Det första jag tänker göra när jag kommer till en stad är att springa in i en löpbutik och bara på lukta på lite nya skor och kläder.


När jag flyttade hit upp till norr i november var jag inställd på att vara här under vintern, och har därför endast med mig vinterkläder. Detta gäller såklart även de vanliga kläderna. Så med en avklarad träningsvinter är det nu dax att boosta garderoben lite och skaffa nya kläder. Har en liten lista på önskemål. Får se om plånboken tillåter alla inköp på samma gång, eller om jag måste prioritera. Av autodidakt rutin vet jag att det alltid slinker med något som jag inte hade planerat i förväg.


Hur som helst, det som måste köpas är ett par nya skor. Till att börja med en mängdträningssko. Asics röda 2160 känns hur cool som helst. Har nött ut några par tidigare år och vet att den alltid fungerar. Skulle gärna köpa en snabbare sko med, för snabbdistans och intervallträning, men tror att det får vänta någon månad till.


En ny pulsklocka står på önskelistan. Börjar snegla allt mer mot Garmin Forerunner. Först var jag inne på 210-modellen, men efter att ha upptäckt nya 610-modellen är jag såld. Men ska nog ta reda på prislappen först, kanske blir en 210:a ändå. Tycker i och för sig att min Suunto T3c fungerar bra, men saknar GPS och har haft lite strul med klockan under åren, främst med låset till armlänken som inte riktigt ville hålla sig på plats hela tiden. Dock bra service från Suunto när jag lämnade in den på reparation. Men just nu är gräset ändå grönare på Garmins sida.


På klädsidan står främst en löpväst, ett par knälånga tights och en vind/vatten-avvisande jacka på listan. Här har jag inte riktigt lika bra koll, utan för lita på magkänslan och personalens omdöme på Runners  store i Sthlm.


Med lite tur fixar jag vätskebälte och ett par solglasögon med. Nu tror jag inte att jag får med mig allt ut ur butiken, men man måste väl drömma!


Nu checkar jag ut för dagen. God natt!

 
Written 680 weeks ago