Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Pages

  • No pages

Ower Link Blog

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Sammanfattning av de sista dagarnas löpning

AddthisShare   FeedRSS feed  

Torka. Nästan en vecka sedan sist. Ja, jag lever. Ja, jag tränar. Ja, jag håller mitt löfte. Bara en dag kvar nu. Avslutar årets första månad med squash imorgon. De sista dagarna har jag sprungit. Flera dagar i rad nu.


Fredag: Flexlunch på jobbet. Snabbdistans över dryga 6 km runt Maren. Perfekt sätt att integrera träningen i vardagen, att göra det på lunchen. Dessutom solsken. Skönt!


Lördag: Långpass med Cäta runt Maren. Över 14 km i lugnt tempo i strålande solsken. Skönt! Men jobbigt.


Söndag: Intervaller, 20x150 m, gåvila 30 sek. Kände igen mig i domartestet. Skönt att jag klarade det på is- och snöbeklädda vägar, ensam. Behöver i och för sig inte klara testet i år, det blir ingen dömning för mig 2012. Ändå härligt att klara testet. Skönt! Och jobbigt.


Måndag: Måndagsrundan med Cäta. Missade årsbästa med 4 sekunder. Helt okej ändå. Har faktiskt viss träningsvärk i hamstrings efter gårdagens intervallpass. Kan det ha hindrat mig något idag? Hindrat mig så pass mycket att jag missaade årsbästat? Vem vet?! Bra var det i alla fall. Skönt!


Nu väntar jag bara in sista dagen av utmaningen. Tackar Runners world för detta nyårslöfte. Hade inte tränat så här mycket utan löftet. Hade sprungit så här mycket. Hade säkert lirat lika mycket squash också, men hade inte utfört mina corepass. Det är jag säker på. Tack runners!


Nu kör vi Februari av bara farten! Det är faktiskt två dagar kortare än Januari. Spring!

 
Written 640 weeks ago