Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Pages

  • No pages

Ower Link Blog

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Snökanoner och vila

AddthisShare   FeedRSS feed  

Efter 31 dagars träning i rad i Januari, så tog jag mig ett pass även dag 32. Det var kanske dumt?! Hade redan ont i hälsenan då. Tror inte att passet i sig gjorde det värre. Inte bättre heller i och för sig.


Har ordinerat löpförbud resten av veckan. Till att börja med. Sen får vi se vad som händer. Jag rehabbar för fullt. Troligtvis är diagnosen en partiell ruptur på senen. Ont på lateralsidan av senan, 4-5 cm proximalt om infästningen i calcaneus. Det går även tydligt att palpera en knöl och det smärtar väldigt lokalt på knölen vid berörig och det är något svullet i området runt omkring. Ingen smärta vid tension eller kompression.


Hoppas på det bästa. Tror inte att min tajming kunde ha varit bättre när det gäller löpförbudet, vi har nämligen väldigt väldigt snötäckta vägar. Ingen som plogar. Vind och snö. Känns nästan som förra vintern. Fast där kunde man i alla fall ploga bort skiten. Ingen löpares önskedröm direkt. Därför var det bra tajming. I ärlighetens namn så önskar jag att jag aldrig hade behövt göra det, sätta löpförbudet alltså.


Nu ska jag ut och skotta fram bilen.

 
Written 639 weeks ago