Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Pages

  • No pages

Ower Link Blog

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Uppstart 2012

AddthisShare   FeedRSS feed  

Idag börjar säsongen. Blir en lugn uppstartsvecka, bara fyra pass. Precis som en vilovecka under säsongen. Sen mycket LSD under det som återstår av 2011. Försöka lägga in ett eller annat kvalitetspass varje vecka, för att i mitten av december lyfta kvaliteten ytterligare. Det svåra är underlaget. Tur du att jag köpt nya vinterskor, Icebug. Kom igen isen!


Fyra lopp. Räknar med PB på milen. Inte så svårt, då jag aldrig sprugit det på tävling tidigare. Räknar även med PB på halvmaran, har bara en tid att slå. Den var jag rätt nöjd med, men kände att det fanns mycket mer att ge, i en bättre startgrupp och mer rutin. Räknar även med PB på Lidingöloppet. Samma sak där som med milen. Inte så svårt. På Tjurruset får man alltid PB, eftersom det är en ny bana varje gång. Ingen är den andra lik. Blir ett bra år. Minst fyra PB.


Där ligger lite av målsättningen för året. En förutsättning för att det ska gå är att fortsätta träna bra och tappa lite i vikt. Målsättningen med ett dygns träning varje månad fortsätter samt viktnotering på 85 kg till september, då årets stora mål, Lidingöloppet, ska genomföras.


För att allt ska gå som jag vill så gäller det att jag håller mig frisk och skadefri. Gjorde det hela säsongen 2011, så jag hoppas att mitt upplägg ska fungera även nästa säsong. Därför börjar nya säsongen med fyra pass. Idag, onsdag, fredag och lördag. Räknar med 40-50 km och 3-4 h löpning. En mjuk start. Men en start.


Nu kör vi!

 
Written 654 weeks ago
24608 654 weeks ago

bejjan

ska bli spännande att följa dig fram till lidingö nästa höst:o)
A7ubnswjq00gc4ko8csc 654 weeks ago

Ower

Jag ska göra mitt bästa för att föreviga resan mot målet!