Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
29692
  • Pages

  • No pages

plett Link Blog

Kvinna39year , Kosta, Sweden

plett's Blog

Har haft semester.

AddthisShare   FeedRSS feed  

Åkte förra tisdagen upp till min familj i Dalarna för att hälsa på och bestämde mig då för att det kunde bli lite av en semester med träningen och även mina shakes. Har i ärlighetens namn svullat mer än jag borde och därför blir det nu strikt med shakes ett par dagar, önskar att jag kunde säga att det känns bra men jag är SÅ hungrig!


Någon som vet när man ska sluta känna sig sådär hungrig och ynklig? Min kropp vill ha bröd säger den, gärna vitt med ost på. Uppe i Dalarna åt jag semmelbulle som min syster bakat när hungern föll på och min förädiska lilla kropp vande sig fortare än vad som varit önskvärt.


Ska ju visserligen äta middag ikväll men det känns så avlägset och lite som att tills dess kommer jag nog ha svultit ihjäl. Vet ju att det finns folk som utan problem klarar av att byta ut alla mål om dagen mot shakes, men förstår inte hur de klarar av det. :P


 


Någon som har något råd eller något jag kan trösta mig med? Just nu känner jag mig bara trött, tjock och hungrig. :(

 
Written 744 weeks ago
42728 744 weeks ago

aCookie

För mig är det så att fett och proteiner håller hungern borta. Jag var konstant hungrig när jag åt mer kolhydrater. Nu innehåller ju jordnötssmör en hel del kalorier, men jag håller mig fyra timmar utan problem på två msk jordnötssmör. Medans en tallrik pasta drev iväg mig till kylen efter mindre än två timmar. Märkligt.
29692 744 weeks ago

plett

Onekligen mycket märkligt. jag blir snarare hungrigare av fett jag, proteiner kan mätta något men inte mycket. :)
42728 744 weeks ago

aCookie

Låter som om vi inte är gjorda av samma virke:-) Det är fascinerande (fast ändå självklart ) ändå att vi alla är så olika.