Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
10468
  • Pages

  • No pages

puppe Link Blog

Kvinna48year , Malmö, Sweden

Röda tights

en friskisledares bekännelser

Äntligen!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Äntligen börjar det ordna upp sig. Fick pappren från A-kassan idag och jag får fortsätta leda pass på F&S, tack och lov! Hade varit trist att behöva ge upp det bara för att man blivit arbetslös. Puh!


Sista passet för terminen idag. Tyvärr bara 20 motionärer på passet och även om jag försökte heja på och få dem att lägga på den där extra vikten och ge det sista lilla, så var det ett lite seeegt pass. Detta trots att batteriet i headsetet tog slut och jag fick skrika mig igenom konditionsdelen. Jag skyller på snön. Det har varit totalt kaos här idag, som det alltid blir när det faller lite snö. Ingen har vinterdäck och skottning tror jag inte att de vet vad det är. Vackert dock.


Nästa termin leder jag bara skivstång och skivstång/kondition och idag har jag på allvar börjat bygga passet. Det är ganska lätt att bygga skivstångspass faktiskt. Man ska ha med vissa funktioner och få in rätt antal reps och så 15 sek vila emellan. Jympan är definitivt svårare, mycket fler saker att tänka på. En sak som är svår dock är att hitta alla konditionslåtar som ska in i konditionsdelen, men det ordnar sig väl. Får lyssna lite på NRJ i julhelgen för att snappa upp lite nya hits. Öörk! Är ju mer en rockklassikerperson.


Julhelgen spenderas som vanligt i både GTBG och STHLM. Ska försöka ta mig iväg på ett pass eller två, annars blir det alldeles för tungt när vårterminen börjar igen. Packar i alla fall ner träningskläder som vanligt, men i år ska jag använda dem. Det är ju en fördel när man är ledare i F&S att man tränar gratis på andra föreningar. Dessutom kan man ju få lite ny inspiration. Konstigt nog blir det lite olika kulturer/trender bland de olika föreningarnas ledare och ibland är det bra att få se hur det ser ut i andra föreningar.

 
Written 752 weeks ago