Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
10468
  • Pages

  • No pages

puppe Link Blog

Kvinna48year , Malmö, Sweden

Röda tights

en friskisledares bekännelser

Det här med mål

AddthisShare   FeedRSS feed  

Läser på bloggarna om träningsmål för 2010. Jag är inget vidare på att vare sig sätta upp mål eller hålla dem, men kanske blir det lättare om man noga tänker igenom vad man ska ha för mål innan man sätter dem. Å andra sidan har jag trivts väldigt bra den här terminen när jag haft mycket tid att träna olika saker som kännts kul för stunden.


Så jag funderar... Jag vill gärna bli lite starkare, mycket smidigare och lite slankare. Är det ens möjligt att kombinera dem? Är ju lite låst av mina egna pass på Friskis, så schemat måste läggas runt dem. Ett fast skivstångspass och två delade skivstång/kondition i veckan. Därutöver borde jag kunna få med ett yogapass i veckan och kanske två pass till. Hmm... Ett konditionspass, typ jympa eller IW och ett cirkelgym kanske. Hatar ju vanliga gymmet. Funderar på att ta hjälp för att lägga upp ett bra pass, men mitt problem är att jag nog inte skulle gå dit efter det.


Ja, detta tål verkligen att funderas på... Det får ligga i bakhuvudet  den här veckan, för jag måste koncentrera mig på att göra mitt nya pass. Har inte gjort ett dugg under julhelgen, så nu börjar det bli lite panikigt. Premiär nästa tisdag och då måste det sitta. Har dessutom legat på sofflocket hela julen, med undantag för nästan dagliga promenader och ett jympapass och ett yogapass.

 
Written 749 weeks ago
35388 749 weeks ago

Marcus74

Kan nog vara bra att ha ett mål o stärva emot. Sätter du ett för högt/lågt mål så kan du alltid justera det under resans gång.

Lycka till med upplägget av passet.
10468 749 weeks ago

puppe

Mm, det blir nog bättre resultat med ett mål...