Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
10468
  • Pages

  • No pages

puppe Link Blog

Kvinna48year , Malmö, Sweden

Röda tights

en friskisledares bekännelser

Passångest!

AddthisShare   FeedRSS feed  

På tisdag har jag premiär på nya skivstångspasset. Efter att ha testat det igår bestämde jag mig för att byta ut uppvärmningen. Den kändes helt enkelt inte bra och det är aldrig ett gott tecken när man hellre vill behålla det gamla passet än att göra ett nytt. Själva skivstångsdelen funkar fint, så ut med de två uppvärmningslåtarna och in med två nya, men nu när jag satt rörelser till känns inte de nya helt hundra heller. Blä! Hoppas att det bara är nervositet och att det blir bättre om jag får sova på saken. Har f ö en återkommande mardröm om att jag står med full sal och ska sätta igång passet, men inte får ipoden att funka och paniken stegrar sig. Jag hoppas att jag aldrig får uppleva det i verkligheten! För säkerhets skull brukar jag alltid bränna en CD också. Då har man i alla fall halverat risken att stå utan musik om tekniken trasslar.


Var på ett skivstång/kondition i måndags med min favvoledare. Hon är anledningen till att jag blivit skivstångsledare och är helt grym. Bara muskler och en härligt busig och nonchalant stil. I love her! Brukar stå längst fram och bara tanka in. Dessvärre hade jag svårt att lägga på lagom med vikt vilket resulterat i en träningsvärk som nu är inne på tredje dagen. :S


Imorgon är det dags igen och då med en annan ledarkollega som inte går av för hackor hon heller. Hoppas kunna sno någon bra konditionslåt från henne, för den delen av passet är inte klar ännu. Kanske kan jag sno något ur hennes uppvärmning också...


 

 
Written 749 weeks ago
31850 748 weeks ago

proppan2

Kan tänka mig att det är en jobbig känsla. Om du vill ha lite feedback kan du skicka ett meddelande till mig med upplägget och vilka låtar du valt. Nu är ju jag ingen instruktör, men går ju på en hel del såna pass, så nåt kanske jag kan bidra med.
Lycka till!
5862 748 weeks ago

Sodalit

Helt klart, man är ju sällan nöjd. Sen får man ju ha i huvet att motionärerna oftast inte tröttnar lika fort som en själv. Börjar min styrkelåt med rygglyft, tyckte jag gjorde så sjukt många att jag tänkte det här går inte! Så sen när jag räkna var det 22 st, jag gör dem ganska snabbt, det känds som jag gjorde kanske 40. tröstar mig med att första ska de se att jag lägge rmig på mage, sen ska de se vad jag gör, så det känns lugnt ;)

jag tror jag är nöjd med mina låtar, men vet inte, måste börja öva, pronto!
10468 748 weeks ago

puppe

Och nu känns passet skitbra! Behövde bara sova på saken. Har dessutom fixat hela konditionsdelen. Är sjukt nöjd. :D