Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
10468
  • Pages

  • No pages

puppe Link Blog

Kvinna48year , Malmö, Sweden

Röda tights

en friskisledares bekännelser

Sulorna har anlänt! :D

AddthisShare   FeedRSS feed  

Hämtade sulorna förra måndagen. Otroligt att se hur fötterna sättes i rakt och fint under testet på löpbandet. T o m ortopedteknikern var överraskad över hur bra det blev.


På tisdagen bar det av till Cannes för en veckas sol och bad. 28 grader i luften och 23 grader i vattnet. Strålande sol hela veckan. Hade mina sulor i skorna och hade tänkt ta en löptur eller två, men kände mig lite halvkrasslig och bestämde mig för att vila veckan ut.


Väl hemma på tisdagen bar det av till skivstångspasset. Sulorna i och passet gick bra. Inga känningar i benhinnorna efteråt. På onsdagen vikade jag på ett medelpass. Fortfarande inga känningar... Igår skulle jag ha medelpass för en gymnasieklass, tyvärr blev det sent avhopp bland ledarna vilket resulterade i att jag istället höll två pass på raken. Fortfarande inga känningar i benhinnorna! Detta hade varit en omöjlighet utan sulorna! På kvällen kände jag mig lite matt i kroppen, men det är ju inte så kostigt. ; )


Det enda problemet jag har nu är att jag verkar ha fått en liten blåsa under en tå på högerfoten. Kan ha med sulan att göra, eller bara med träningsmängden. Är på hela taget SUPERNÖJD! Lätt värt de 1800 kr sulorna kostade. Kan inte fatta att det tog mig så lång tid att skaffa dem, men så är det ju alltid.

 
Written 762 weeks ago