Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
10468
  • Pages

  • No pages

puppe Link Blog

Kvinna48year , Malmö, Sweden

Röda tights

en friskisledares bekännelser

Tummen ur!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Äntligen har jag kommit igång med medelpasset! Det är så jobbigt när det hänger över en, man har noll inspiration och deadline närmar sig. Mitt första pass är på söndag och igår tog jag mig samman och gjorde nästan hela passet. Idag har jag testat av det i sal och det kändes bra. Ska köra det med en f d kollega på fredag, så får vi se vad hon tycker. Blev lite sugen på att börja leda jympan igen nu när jag höll på. Alltid kul med ny musik och nya rörelser.


Var och pratade med träningschefen på F&S idag. Jag hade ju sökt en tjänst där, som jag inte fick (men jag var inte inte så förvånad över det med tanke på att jag är rätt ny). Men de ville gärna att jag skulle bli s k support. Det innebär att man hjälper nya ledare in i rollen, hjälper dem att testa av passet, kommer med input osv. Man kan också hjälpa befintliga ledare som kört fast eller behöver hjälp på annat sätt. Jag tackade ja såklart! Ska bli skitkul! Hon sa också att de hade uppmärksammat att jag var så pass aktiv på vårt forum och att de tyckte att jag hade ett bra driv. : )


Imorgon ska jag på ett seminarium med Mia Törnblom som heter mera självkänsla och jag hoppas att jag ska få lite nya vinklar på saker och ting. Tyckte programserien med henne och Renée Nyberg var så bra, men det kanske bara var jag med tanke på att den bara gick en säsong. ; )


Därefter blir det s k ledaruppföljning på mitt skivstång/konditionspass. Det ska bli kul! Hoppas att jag är så där cool och peppad inför det som man bara är ibland. Intressant ska det i alla fall bli. Alltid lär man sig något och bättre blir man hela tiden.

 
Written 765 weeks ago