Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
10468
  • Pages

  • No pages

puppe Link Blog

Kvinna48year , Malmö, Sweden

Röda tights

en friskisledares bekännelser

Vilken ego-boost!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Det här med att leda pass är verkligen en ego-boost! Ikväll har jag lett en tapper skara motionärer (15-20st) och även om jag kände att det bara var en eller två som gav mig energi tillbaka, så gick jag därifrån med ett stoort leende på läpparna. Det här är ju sjukt kul! Tänk att det svänger så fort. :)


Hursomhelst har jag efter dagens pass bestämt mig för att byta bort härliga Eva Cassidys Fields of Gold eftersom jag märkligt nog inte lyckats hålla takten en enda gång hitills. Det får nog bli Eagles Desperado istället. Känns skönt att ha tagit det beslutet.


Ville bara dela med mig av den glädje jag känner just nu. Jag kommer att sova som en prinsessa.

 
Written 818 weeks ago
17510 818 weeks ago

Lisa1

Härligt! Eva C:s version av Fields of Gold är mäktig och betydligt bättre än originalet. Den ger mig alltid gåshud och en klump i halsen. Kan det vara därför det är svårt att hålla takten?
10468 818 weeks ago

puppe

Jag vet inte vad det är. Ser mig som en mycket musikalisk person och har aldrig svårt med takten. Jag tror att förklaringen ligger i stressen att leda passet, men själva känslan i låten kanske också har betydelse. Synd att behöva byta bort den är det i alla fall.