Logo

Conectado

Conectarse automaticamente la proxima vez

or

Forgotten the password?  ·  Create account
10468
  • Paginas

  • No hay páginas

puppe Link Blog

Kvinna48Años, Malmö, Suecia

Röda tights

en friskisledares bekännelser

Nya tag!

Efter en tids tystnad här på bloggen känner jag att nu är det dags att komma igen. Jag har inte varit så aktiv med bloggandet, men träningen har flutit på som vanligt. Hade begynnande benhinneinflammation som nu har gett sig tack vare två veckors vila under julen. Egentligen hade jag tänkt träna och hade packat med alla träningskläder, men så fick jag ont i halsen och lyckades dessutom ligga däckad i maginfluensa två dagar, så det blev inget med det.


Vårterminens pass ska på plats till den 11:e. Musiken är så gott som spikad, men jag har knappt börjat med rörelserna. Känns som att det är lätt att falla in och göra samma pass som förra terminen, så man får tänka om både en och två gånger. Som tur är är jag sjukskriven även nästa vecka, så jag har lite tid på mig.


Blodtrycket är inte nere på normal nivå ännu, men jag hoppas att jag inte ska få bestående problem med detta. Jag sover bättre och känner mig piggare även om jag hade önskat att stödet från min arbetsgivare varit bättre. Nu får jag gå tillbaka till jobbet och försöka hålla distans till alla dumheter de hittar på och försöka omvända den negativa energin till något positivt.


På många sätt har 2008 varit ett bra år, detta trots sjukskrivningen. Jag har tagit på mig nya uppdrag och känner att jag har vuxit med uppgifterna. 2009 satsar jag på att göra förändringar jobbmässigt. Vad är inte klart just nu, men jag har någon slags tanke om att inte vara kvar längre än till sommaren. Det här året planerar jag även att gå vidare inom Friskis och utbilda mig till Skivstångsledare.


Nu kör vi!

 
Written 805 weeks ago
31850 805 weeks ago

proppan2

Har inte läst din blogg innan så jag gick tillbaka och läste lite om din sjukskrivning. Jag har själv varit med om samma sak för ca 4 år sedan. Kan trösta dig med att det blir bättre, men att det tar tid. Det ÄR läskigt att gå tillbaka till jobbet och jag förstår att det känns trist med såligt stöd från din arbetsgivare.
Låter nog vettigt att byta jobb. Och dina planer att gå vidare inom F&S låter jättespännande. :-)
Ser fram emot att läsa din blogg fortsättningvis.
No_small_image 805 weeks ago

/es/profile

Kul att du är tillbaka! Låter bra att byta jobb - lycka till med det!