Logo

Conectado

Conectarse automaticamente la proxima vez

or

Forgotten the password?  ·  Create account
10468
  • Paginas

  • No hay páginas

puppe Link Blog

Kvinna48Años, Malmö, Suecia

Röda tights

en friskisledares bekännelser

Slutet gott...

Idag var det sjukt stressigt på jobbet. Deadline och chefer som plötsligt ska ändra på allt är inte en bra combo. Dessutom hade jag pass idag och ju närmre jag kom arbetsdagens slut, desto mindre sugen kände jag mig på att ge mig iväg till Friskis.


Stressade till Hemköp vid kvart över fem för att hämta ut ett paket och köpa koriander till kvällens middag. Självklart fanns ingen koriander på Hemköp, så det blev en tur till Coop också. (Man kan ju inte laga koriandergryta utan koriander...) Sen, hem och flytta bilen eftersom det var städdag idag och därefter laga mat. Puh! När maten väl var klar var det för nära inpå passet för att äta, så jag fick slänga i mig två mackor istället och sen iväg. 


Inte så mycket folk på passet innan, och inte så mycket folk som väntade på mitt. Jaha, det här blir segt tänkte jag. Inte jättesugen på att hålla pass som sagt, men blev lite glad när jag såg mitt största fan/stalker. (Beror på hur man ser det som någon sa.) Musiken drog igång och tjugo sekunder in i passet hade olusten släppt och detta blev det bästa passet på länge! Efteråt kom mitt fan/stalker fram och beklagade sig för att jag delade passet. Hon hade varit förra veckan och var inte alls nöjd med den ledaren jag delar med. Vi pratade lite och jag berättade om när jag hade pass och att jag skulle vikariera på tisdag på en annan anläggning och hon verkade nöjd över informationen.


Jag var som sagt inte alls sugen ikväll, men det slutade med att jag gick därifrån med ett stooort leende på läpparna! Alla borde få pröva på detta det är så himla kul! :D Nu sitter jag i soffan och har fått äta min koriandergryta och är bara såå nöjd. Det är det här som gör att jag orkar med mitt knäppa jobb. Och är det någon där ute som funderar på att börja leda/instruera, men inte riktigt vågar, så säger jag bara just do it! Det är inte så läskigt som man tror och de positiva effekterna är oändligt mycket större än nervositeten.

 
Written 800 weeks ago
31850 800 weeks ago

proppan2

Härligt att dagen vände och blev riktigt bra till slut! :-)
No_small_image 800 weeks ago

/es/profile

Vad härligt! Duktig du är : )