Logo

Logg inn

Logg meg på automatisk ved neste besøk

eller

Glemt passord?  ·  Opprett konto

HakanLarsson Link Blogg

ManHåkan Larsson, 48år

TriathlonLarssons blogg

- Vi tar det som det kommer...

Blommiga skor...

AddthisDel   FeedRSS-strøm  

Jag gillar Asics DS Racer, även till träning. Enda problemet är att dom inte är tillräckligt slitstarka fram på foten, vilket ju man inte kan kräva av tävlingsskor.

Idag köpte jag därför en lite stabilare skor, men ändå en riktig lättviktare. Dessutom, men det visste jag inte tidigare, så är det en sko framtagen speciellt för triathleter.

Jag testade dojan på löpband i några minuter. (Min vad kändes för övrigt rätt bra på löpbandet.) Det ser ut att vara en relativt slitstark gummisula. Och dom är mycket mjuka och sköna. Kanske allt för mjuka? Hoppas inte det. Slitstyrkan tenderar nämligen att bli mindre om dojorna är allt för mjuka (sjunker ihop). Framtiden får utvisa det. Lätta är dom i alla fall. Mina i storlek 42,5 väger bara 266g.

En rolig detalj är att det följde med elastiska snören, så att vi triathleter ska få på dem snabbt. Dessutom är dom gjorda så att triathleter kan springa barfota i dem. Små-coolt att springa barfota. Särskillt på vintern... :-)

Nåja, dojan heter Asics Gel Noosa Tri 25th. Nedan testar Isola dem. Hon ser lite skeptisk ut, men jag tycker att dom passar. För visst ser dessa blommiga dojor mer ut som barn-skor, än skor till Järnmän??

 

 

 

 
Skrevet 844 uker siden
B9dfa6bb55186410aa7d086d4ae693c42380e28399f54f26ea51d573733f6b59 844 uker siden

Tjarven

Lite flowerpower över dom hehe. Ser stabila ut och med pronationskil på sidan (gråa gummit) skadar kanske inte.
13193 844 uker siden

Allinka

Sött !!!