Logo

Logg inn

Logg meg på automatisk ved neste besøk

eller

Glemt passord?  ·  Opprett konto
Picture
  • Sider

  • Ingen sider

Andreas_Martinsen Link Blogg

ManAndreas Martinsen, 0år, Danmark

Andreas_Martinsen's Blogg

De bedste oplevelser og seværdigheder til ferien i sommerhus i Sønderjylland i 2018

AddthisDel   FeedRSS-strøm  

Bilen pakkes, børnene placeres på bagsædet, og næsen sættes mod sommerhuset. En ro sænker sig over familien, når de træder ud på sommerhusets græs. Duften er ren og frisk, og længere nede af vejen leger naboens børn. Det er en helt speciel følelse at tage i sommerhus, hvor man virkelig får koblet af fra hverdagens stress og jag. Her er der ikke plads til arbejde og skole, men i stedet er familien, afslapning og hygge i fokus. Du kan her læse om de bedste oplevelser og seværdigheder til sommerhusferien i Sønderjylland.


 



 


Esbjerg – by, Vadehav og Vesterhav


Ønsker I at få en god kombination af afslapning og aktiviteter, kan I vælge at tage i sommerhus omkring Esbjerg. I kan også tage en dagstur derhen i stedet, hvis jeres sommerhus ligger i området. Her kan I besøge den populære skulptur Mennesket ved Havet, få luftet vandhundene i Svømmestadion Danmark eller blive klogere på Fiskeri- og Søfartsmuseet.


 


Aabenraa – aktiv og oplevelsesrig tur


Er I til natur, skov og fjorde, vil Aabenraa være ideelt at tage til. Her kan I komme på guidede ture, prøve det sønderjyske kaffebord eller besøge HighPark. I HighPark kan I få afprøvet jeres klatreevner. Det er både for børn, unge og voksne, og det vil uden tvivl være en sjov oplevelse. Om aftenen kan de voksne bruge voksentid på iPad’en, hvor de kan spille på danske spillemaskiner. Dette er en god måde at vinde ekstra penge til sommerhusferien på, og danske spillemaskiner er en dejlig afslapningsaktivitet.


 


Sønderborg – smuk natur og spændende historie


Et andet smukt område i Sønderjylland er Sønderborg-området. Her kan et af de tre mest populære attraktioner besøges, som er Universe Science Park, Historiecenter Dybbøl Banke samt Sønderborg Slot. Universe Science Park er en sjov oplevelsespark, hvor videnskaben er i fokus. I Historiecenteret kan man opleve en del af danmarkshistorien, nemlig krigen på Dybbøl Banke. Sønderborg Slot er næsten 800 år gammelt og rummer masser af dramatiske historier.

 
Skrevet 308 uker siden