Logo

Logga in

Logga in mig automatiskt vid nästa besök

eller

Glömt lösenordet?  ·  Skapa konto

asanorman Link Blogg

KvinnaÅsa Norman, 53år

Tankar om träning

Löpning som livsstil för att hålla kontroll på vikten. Mentala trick och filosofiska funderirngar

Förkylt!

Snart blir jag tokig. Är bara förkyld hela tiden.Fick penicillin för ett tag sedan mot Borrelia och när jag precis ätit färdigt så slog det till.  Ont i halsen och vissen. Var nästan helt utan röst i slutet av förra veckan. Trodde jag var bättre igår men nu har halsontet slagit till igen. Jag längtar jättemycket efter att träna. Har fått litet styrke-DVD:er på hälsomässan osm jag vill testa och ser fram emot en springtur i skogen.


Försöker ladda mentalt inför träningsstarten promenerar från tåget för att inte helt slappa ihop samt sköter mig så bra jag kan (förutom att jag jobbar) med mycket antioxidanter från frukt och grönt och te. Hjälper inte ett dugg. Blääh.


Hur går det för er? Har alla (nästan) tacklat av här?

 

Bilder

89450c26d61cd2909e51cbc630c5fb18
 
Skrivet för 460 veckor sedan
124718 459 veckor sedan

HaZa

Hej Åsa,

Träningen flyter på mycket bra, skrivandet och uppdaterandet inte så bra,
Så avtacklad i vissa avseenden, hoppas förkylningen släpper och att du får komma ut i skogen och springa lite.
För mig fungerar det med högdos C-vitamin vid och förebyggande av förkylningar, placeboefekt eller inte är mig egalt det fungerar då kör jag på det.
Men en förkylning efter en penecillinkur verkar vara mer regel än undantag den här tiden på året.
Jag verkar äntligen ha byggt upp någon sorts ressistens mot de lite tuffare Chilenska infektionerna.

Krya på dig Håkan.
No_small_image 459 veckor sedan

asanorman

Tack! Kul för dig att du kan träna. Det är väl som du säger med penicillin. Tänker osökt på att gudinnans gåvor är tveeggade.

Placeboeffekten ska inte underskattas men så förkyld som jag var den vintern för cirka 10 år sedan som jag käkade c-vitamin oavbrutet har jag aldrig varit varken förr eller senare. Förvisso vet jag inte om det varit ännu värre utan c-vitamin :-). Jag får ta något annat med placebo-effekt iistället.


/Åsa