Logo

Logga in

Logga in mig automatiskt vid nästa besök

eller

Glömt lösenordet?  ·  Skapa konto

asanorman Link Blogg

KvinnaÅsa Norman, 53år

Tankar om träning

Löpning som livsstil för att hålla kontroll på vikten. Mentala trick och filosofiska funderirngar

Vilar mig iform

Just nu noll träning. Gå till pendeltåget och upp för trappor får räcka. Litet studsmatta också har dte blivit. Jag ska springa Belmanstafetten på torsdag 5km dör man inte vill springa alltför långsamt eftersom man är en del i ett lag. Jag har märkt att jag brukar orka mer första gången efter ett uppehåll så jag tror på att vila mig iform. Hoppas det stämmer. Biter litet på naglarna.


Någon med andra tips för att komma i sin bästa toppform?


Finns det några vetenskapliga studier på detta?

 
Skrivet för 410 veckor sedan