Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
15399
  • Pages

  • No pages

Trotter Link Blog

KvinnaTrotter Princess, 51year , Malmö, Sweden

Trotter's Blog

En dag i skogen

AddthisShare   FeedRSS feed  

Kinderna hettar och läpparna svider av all sol & vind som de fått idag. En hel dag har spenderats ute på Revingehed i hundtävlandets tecken. Idag var det dock icke vi som tävlade utan vi ordnade tävlingen. 07.30 var jag på plats och började med att valla sökrutor.Sedan låg jag sökfigge i nån timme. Det mest spännande som hände var en tjej som stöp i backen och slog axeln ur led. (inte så spännande för henne säkert, men det bröt ju av lite för oss andra om man säger så :)) Stackarn hade en hund som drog som en tosing när den skulle visa var figgen låg och terrängen var rätt lömsk med dolda djupa gropar och kullar . Helt plötsligt såg jag hur hon for som en projektil rätt ner i backen och sen låg hon där och skrek. Jag gick fram till henne och tröstade henne med att den andra figgen (som hon var på väg fram till) faktiskt är läkare! Vi har bra kompetens i vår grupp: 1 st läkare 1 st polis (varav bägge på plats vid detta tillfället) 1 psykolog och  1 veterinär samt även en arkeolog, en målare och en snickare. Kan det bli bättre?! :D

Jag ropade ut vår läkarfigge som konstaterade att axeln var ur led. Polisfiggen (moi) var inte till så mycket mer hjälp än att jag kunde hjälpa henne upp. Och ner. För helt plötsligt höll stackarn på att svimma. Och sen pluppade axeln rätt av sig självt! Fanastiskt. Fast hon hade ju ont ändå och fick åka till Lunds lasarett där de sjukskrev henne de närmsta 3 veckorna. Så kan det gå på en hundtävling. Hon 0 ade dessutom söket . Bättre söndag kan man kanske ha.

Sedan vidtog spåren och budföringen och platsläggandet och vid det laget frös jag som en gris trots att solen sken. (Och JO , jag hade både underställ, vindbrallor och täckbrallor- då fattar ni kanske hur frusen JAG är??! :D)13.00 var jag tillbaka inne i Malmö där vi körde lydnadsdelen på brukshundklubben. 16.00 var jag hemma. Nu har jag ätit och överväger noggrant om jag inte ska vila mig på soffan en timme innan jag ger mig ut och springer. I think so.

Upplever att jag har lite bry med min konditionsträning. Jag kan lätt komma upp i mängd - men det är ju inte det jag vill. Inte långt& långsamt. Jag vill få ohyggligt mycket bättre flås på kortare sträckor.  Jag hade behövt en tränare som sa till mig vad jag skulle träna och när och somsedan gärna stod och skrek lite på mig också. Nån som känner sig manad? ;)

 
Written 860 weeks ago
15399 860 weeks ago

Trotter

Ja, jag vet. Har bara svårt att planera in de där passen..och vet inte riktigt hur många och hur fort och..tja... Hade vart så skönt med nånsom planerade åt en Haha!
7137 859 weeks ago

Madde J

Jag kan planera åt dig, men jobbet får du göra själv... ;)
15399 859 weeks ago

Trotter

skulle du vilja det???? Herrejösses *överlycklig*. Mailar dig!