Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
15399
  • Pages

  • No pages

Trotter Link Blog

KvinnaTrotter Princess, 51year , Malmö, Sweden

Trotter's Blog

"Gympa" ?

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jag tränar en del på jobbet,men eftersom jag vill ha min träning förmig själv och att den ska tillhöra min "fritid" så köpte jag i våras kort på det gymsomligger närmst mig - Friskis&Svettis.

Jag köpte bara gym & spinningkort, för de andra passen på Friskis har jag aldrig gett såmycket för...Tycker att de i jämförelse med FORUM ochde andra gym jag varit på harvarit rätt så..tja..inte för att vara taskig, men riktigt sega och tråkiga. Tantgympa helt enkelt. *sorry*

Nu har jag i alla FALL lagt till gympapassen på mitt kort. Jaginser nämligen att jag behöver pass där JAG inte bestämmer vad som ska tränas! Gärna med inslag av rörlighet och stretch... :) Så idag var jag först på min spinning (lite av en besvikelse för min vanlige instruktör var borta och det var en mindre entusiastismerande tjej där) och efter det så gick jag på "ki-gympa". En slags kampsport inspirerad gympa. Humhum...med risk att låta neggig så tycker jag de där kamsportmomenten är mest mög. Känner mig skitfånig när jag står och gör jabbar och krokar...Vad f-n är det liksom?  Ge mig en sandsäck att slå på om det ska slåss, eller ge mig en sparringpartner ..men att stå där och vifta... Äh.. Fånich...:). Särskilt när man betänker att instruktören (eller nån annan i gruppen för den delen) sannolikt aaaldrig testat att slåss på riktigt..Nä,nu kanske jag är orättvis .Klart man inte behöver ha fajtats för att kunna köra ett sånt pass. Men varför har de där passen blivit såpoppis undrar jag? Tror folk attdelär sig försvara sig? För det är i så fall helt fel? Gör man det för att folk tycker attdet är roliga rörelser och för att det får igång folk? Okej..det kan kanske vara en anledning. Men jag tror inte att rörelserna i sig är bättre än några andra arm eller benrörelser du skulle kunna bygga ett gympapass på?Det är bara hippt helt enkelt...Jag får väl köpa det även om jag inte fattar grejjen.:)

I övrigt gillade jag faktiskt passet. Ska testa mig igenom utbudet och se vad som kan passa mig. Jag har ju varit bortskämd i många år med extremt bra aerobics och step instruktörer... Man kan inte jämföra med dem:)

Nöjd med dagens träning! Nu ska jag gå och lägga mig tidigt.OM jag inte fastnar framför TV:n ! :D  

 
Written 860 weeks ago