Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
15399
  • Pages

  • No pages

Trotter Link Blog

KvinnaTrotter Princess, 51year , Malmö, Sweden

Trotter's Blog

Hahaaaa! Det GICK!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Rullskidor tillsammans med jycken-vilken upplevelse. :) Det är så surt som hundägare att ge sig ut på fysaktiviteter och INTE ta med sig hunden. Så jag har klurat på hur jag ska kunna ta med hunden när jag kör skidorna. Det är ju lite trafik ,andra hundar, barnvagnar osv här - så även om han är extremt lydig så vill jag inte riskera hans liv... Det krävs bara ett snedsteg och så är han ett biloffer.

 Lösningen heter skärp + flexikoppel i det -och VIPS så har du en flexibel långlina fäst i midjan:) 

Ochvilken UNDERBAR tur vi fick! Första hundra metrarna var han konfunderad...men han är å andra sidan van vid mina påhitt..vi har ju cyklat tillsammans , ridit tillsammans och massa andra grejer.. så han slappnade snabbt av och tyckte det därmed skidor - det var ju kanon.Flexikoppel var ju som grädde på moset- enmycket bra uppfinning tyckte han. Det var bara ett par gånger det var risk för vurpa . Hehe..en gång i ennerförsbacke när hantog vägen runt ett träd och en gång när han började krumbukta och leka med en pinne och drog mig i SIDLED=nicht gut!

Tror det blev ca 40min sammanlagt.Hunden är helt utslagen,men jag känner mig pigg&fräsch ochska bara äta lite sen bär det av till gymet.

 
Written 852 weeks ago
10749 852 weeks ago

FlickanK

Jag vet hur det är. Hunddilemmat. Men vad roligt att ni kunde åka rullskidor ihop. Hade varit kul att se! =) Själv kan jag inte ens cykla med min, hon drar åt vilket håll hon vill =) Hehe,
15399 852 weeks ago

Trotter

Som sagt - ibland är det med livet som insats :D Jag hade hjälm...hehe