Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
15399
  • Pages

  • No pages

Trotter Link Blog

KvinnaTrotter Princess, 51year , Malmö, Sweden

Trotter's Blog

Lång nedåtsvacka?

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jag har verkligen haft en jobbig period den senaste månaden.Man märker hur saker kan samverka till att man inte mår topp och blir pådåligt humör.

 1) Jag blev förkyld -kunde inte träna.

2) Ryckarkursen tog tid och ork-kunde inte träna - hanninte med hundarna o mig själv.Hann inte äta ordentligt.

3) Tillbaka på kontoret - fickomdelebums en massa ärenden - den träning jag planerat in hanns inte med -hann inte med hundarna- hanninte med att äta ordentligt..

 En dag i förra veckan tog jag en ordentlig titt på mig själv. Sur vresig, gnällig, otillfreds bla bla bla.

Vad f-n???! Vad HÄNDER?

Ja,när jag tittade på det var det kanske inte så konstigt...Inget kan få mig på så dåligt humör som när jag inte tränar. Jag mår inte bra,det kryper i kroppen. Mentalt blir jag dessutom irriterad eftersom jag inte får fullfölja det jag föresatt mig. Jag har dessutom ÄTIT jättedåligt och fått för lite sömn. Inte konstigt jag är trött och hängig! SÅ: nu ska jag ta hand om mig själv! I förra veckan började jag därför äta ordentligt, började ta vitaminer och omega 3. Prioriterar sömn, och ska DEFINITIVT se till att komma till gymet så det blir folk av mig och den ilskna inställningen försvinner. Löpningen får för jag har en tå som är inflammerad, så detgör jätteont när den tar i skon. Men spinning kan jag köra för konditionens skull.

Snart är det dags att börja fundera på om jag ska ge mig ut på rullskidorna dessutom. Hehe.

 

 
Written 862 weeks ago
15399 861 weeks ago

Trotter

Får hoppas det :) . Idag kom jag i alla fall iväg. Det räcker för att jag ska känna en helt annan mental balans. Skrämmande egentligen. Sen kan man väl lägga till kvinnliga hormoner med PMS och skit på den gångna veckan också, så kan du ju tänka dig hur j-kla roligt det har varit att vara omkring mig *hehe*. Nu mår jag i alla fall mycket bättre. Min omgivning pustar säkert ut.. :D