Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
15399
  • Pages

  • No pages

Trotter Link Blog

KvinnaTrotter Princess, 51year , Malmö, Sweden

Trotter's Blog

Nere

AddthisShare   FeedRSS feed  

Det har blivit några "ofrivilliga" vilodagar" för mig. Helt enkelt för att jag har jobbat och när jag kommit hem har jag faktiskt inte orkat träna. Jag har prioriterat hundträning och då faller min träning. Lite ledsen för det. Jag har fått nya arbetstider som jag ska ha fram till mitten av december också. Mest dagtid och det är jag inte så glad för. Det finns 2 positiva saker. Det ena är att jag sannolikt kommer att kunna träna mer på arbetstid och det andra är att jag fått ett eget kontor. :) Med utsikt över kanalen. Så man liksom kan kika ut på friheten utanför. 

 En annan positiv sak är att mitt knä som jag vred till i onsdags verkar vara nästan helt bra igen. Skönt.

En negativ sak är att jag nog får strunta i min jujutsu..Jag hinner inte om jag ska prioritera min andra träning. Men jag VILL verkligen träna jujutsu.. Så jag känner mig nere för det också. Och som om inte detta räckte så fick jag en rejäl restskatt också. Visserligen visste jag detta (sålt bostad) men ändå..  Efter många många måååånga års studier har ekonomin varit sanslöst dålig, för att inte säga på botten, randen till katastrof. Nu står jag precis och väger mot att börja klättra uppåt igen,men det är surt ack så surt att slita och slita och känna att man ändå aldrig riktigt kan göra något roligt som att festa eller bara ödsla pengar på kläder som så många andra kan göra, utan bara betala av skulder... När jag tittar på program som "Lyxfällan" på Tv tänker jag att den största jädra lyxfällan man kan gå i är att utbilda sig. *bitterbitter*.

Kostregistreringen fattas för flera dagar nu och det är bara att erkänna att med min livsstil så är det stört omöjligt att kostregistrera om man inte ska bli knäpp på kuppen. En kvalificerad gissning om mitt matintag är i alla fall att jag behöver mer hemmalagad mat och mer kolisar på förmiddagen/mindre på kvällen samt mer proteiner.

Nu ska jag gåoch lägga mig och tycka synd om mig själv. Imorgon kommer jag förhoppningsvis hinna träna och då brukar allt kännas mycket bättre.

 
Written 872 weeks ago