Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
15399
  • Pages

  • No pages

Trotter Link Blog

KvinnaTrotter Princess, 51year , Malmö, Sweden

Trotter's Blog

Omfall= vila

AddthisShare   FeedRSS feed  

Planen var vila nästa vecka, men eftesrom jag åtog mig 2 extrapass på jobb denna veckan och det var tight att få ihop träningen så tar jag vilan denna vecka istället.Nästa vecka är jag mer ledig ochkanköra på i lugn och ro.

 Jag kan säga att jag tycker det är näst intill OBEHAGLIGT att vila och känner att jag fårlite lätt ångest över tanken på inaktivitet. ??? Jag har haft denna känslan förr, men eftersom jag aldrig varit så sträng med att ta ordentlig vila innan, så har den känsla bara lett till glädje och MER träning. Vilket säkert inte har varit bra. Så - återigen tar jag mig i örat och VILAR!

 Igår fick jag för övrigten rolig kommentar på jobbet. En kompis/kollega säger "Jäklars vad du har slimmat till dig! Du är ju JÄTTESMAL! INte för att du var stor innan, men..."  En annan kollega faller in eftersom hon nog ser att jag blir lite förnärmad.. "Äh, mager är ju att ta i, men du ser FIT ut!"

Med tanke på att jag har gått ner typ0.5 kg så är de här kommentarerna faktiskt ritkigt roliga. Det måste betyda att jag har ändrat kroppsform,men behållit min vikt - vilket gör mig LYCKLIG!!  Det är precis det jag vill!!! Mindre fett, mer muskler, samma vikt!!!Dessutom tycker jag det är kul att höra att de kallar en tjej på 74 kg JÄTTESMAL! :)))

 

 

 
Written 874 weeks ago