Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
15399
  • Pages

  • No pages

Trotter Link Blog

KvinnaTrotter Princess, 51year , Malmö, Sweden

Trotter's Blog

Phu!

AddthisShare   FeedRSS feed  

...det är inte lätt det här med att föra kostdagbok *sliter mitt hår*

Förhoppningsvis kommer jag snart få lite kläm på det. Men hur i allsindar ska man kunna göra beräkningar om man köper mat ute? Jag börjar  t ex jobba  17.30 idag och då tänkte jag köpa med mig kycklingsallad till jobbet (vi har väärldens godaste kycklingsalladsställe precis utanför jobbet :)).Men. hur beräkna det? :(

 Och om ni undrar övermitt kostintag (= 100% pasta o köttfärssås i typ 2 dagar) så är det prexis så mitt liv ser ut ibland . Dålllitt!! Jag lagar en stor portion av något och sedan lever jag på det tills det tar slut för att jag inte hinner laga något annat. Nu är ,som tur är,köttfärsepoken slut, så nu slipper jag den på ett tag :D.

Nu innan jobbet ska jag iväg och träna hundarna (nästa helg är det tävling - pirrigt!) och sen när jag smält maten ska jag ge mig ut och springa.SKa testa rundan härhemma för första gången. Föredrar att springa i skogen, dels för den mentala biten( det är så skönt) men också för hundarnas skull och för att mina benmår bättre av att springa på mjukare underlag. Nu blir det en del grus och mycket asfalt. Men det får gå. :)  

 

 
Written 872 weeks ago
7137 872 weeks ago

Madde J

Man får helt enkelt uppskatta mängden, dset är omöjligt i början, men efter ett tag lär man sig. Angående pastan, ja du, ca 2-3 dl okokt är 100 gram, så det kanske hjälper dig att uppskatta mängden?
Kram