Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
15399
  • Pages

  • No pages

Trotter Link Blog

KvinnaTrotter Princess, 51year , Malmö, Sweden

Trotter's Blog

Runda i skogen

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jo, trots att jag jobbade delat pass idag, så hann jag med både styrka (bröst, triceps, mage) samt löpträning i skogen. Körde styrkan på jobbet och sen när jag gick av morgonpasset stack jag ut i skogen och sprang 7 km . Sedan hem och sova inför natten .

 Försöker hålla i huvudet vad det är jag vill med min löpning. SKADEFRI!!! Huvudet vill att jag ska galoppera iväg,  men en kik på pulsklockan får mig att inse att min kondition inte är där än. Nu har jag sprungit i en månad och jag känner att jag långsamt börjar återfå lite kondis. Men mina långa pass ska vara extremt lugna. Och det är de! Idag stannade jag till för attlåte hundarna dricka och bada. Dety blev 2 vilor i a f i en minut på bägge ställena. Vilket JAG inte behövde. :D. Bara odjuren. Jag hdae kunnat springa en runda till i det här tempot.  Jag har hittills kört ett intervallpass i veckan, men skulle vilja upp på två... Har dock bestämt att jag ska springa efter Anders Szalkais träningsprogram, så nästa vecka blir det liiite snabbare. :)

 Min "vilovecka" närmar ju sig också. Funderar fortfarande på vad jag ska göra på den veckan. Lugnare löpning? Styrketräning -färre pass med lättare vikter? Nåt simpass?

 

Det är dessutom hög tid att ta tag i att anmäla sig till Vasaloppet. Måste väl gå med i någonskidklubb här i Skåne först. Nån som har tel nr, eller tips på någon sådan klubb?

 
Written 875 weeks ago