Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
15399
  • Pages

  • No pages

Trotter Link Blog

KvinnaTrotter Princess, 51year , Malmö, Sweden

Trotter's Blog

Slut i rutan

AddthisShare   FeedRSS feed  

Var ute och sprang en kort lättdistans på 5 km idag, men något tyngre i lättdistansväg får man leta efter. Det var varmt och luftfuktigheten något av det högsta jag känt. Mina ben var trötta och jag flåsade som en dräktig bison i uppförsbackarna. Kände i hela kroppen att det är dags för en vilodag. Det märktes även på pulsen och tiden. Dessutom kände jag av mitt ben efter löppasset igår och det gjorde sig påmint även idag. Om man ska spä på ytterligare klagan hade jag träningsvärk i skinkorna efter benpasset i förrgår + att jag under det passet även vred till ett knä som inte mår 100.

Kände inte av benet jättemycket, men jag är hellre övernitisk än att fastna i skadeträsket igen. Köpte därför voltaren T på apoteket, pickade i mig en sån och bestämde mig för att stryka söndagens löppass.

 Maten går inget vidare. Jag har ätit mycket ute och har svårt att beräkna. Idag blir det kinamat efter att de kära kommissarierna här inne har fått önska käk idag. Och jag tackar inte nej. älskar kinamat. Äter dock inte så mycket av riset, för jag gillar inte deras ris. Men szechuankyckling=  MUMMA! :) 

 
Written 872 weeks ago