Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
15399
  • Pages

  • No pages

Trotter Link Blog

KvinnaTrotter Princess, 51year , Malmö, Sweden

Trotter's Blog

Tight om tid

AddthisShare   FeedRSS feed  

..varför ska det alltid vara så? :(

 

Jobbar ett extra pass denna veckan och då får mankämpa för att hinna med sitt tänkta schema. Dessutommärker jag att kosten blivit lidande. Jag har åter fallit in i dålig kvalité, typ fullkornspasta och snabbköttbullar, korv och bruna bönor..osv. Det går ju så snabbt att ta med sig. Suck. Nåja - bättre än jävla Findus, men det krävs lite uppsträckning på den fronten.

 

Är väldigt nöjd med tipset jag fick på protein dock.Kör på WNT s och magen håller sig! :) Köpte dessutom kasein som jag tar på kvällarna. Fungerar också bra. Skulle nog behöva köpa in någon form av sportdryckspulver nu när jag börjat löpträna igen. De längre passen närmar sig eftersom foten verkar hålla. Tips på pulver mottages tacksamt :).

Nu ska jagut med hundarna ochseniväg till jobbet. Hoppas på en luuuugn natt!

 
Written 875 weeks ago
7137 875 weeks ago

Madde J

Jag tycker vitargos kolhydratpulver e bra, ganska dyrt, visst, men det absolut snabbaste du kan få tag i. Även WNTs kolhydrater som Fridh nämnde är bra! Låt plånboken avgöra, skillnaden i effekt är för en del märkbar, för andra inte. Angående kosten, laga flera portioner samtidigt, så sparar du tid, och kanske saker som sköter sig själv, typ kyckling i ugnen, då kan du pyssla med annat medan den tillagas. :)
10865 875 weeks ago

FRIDH

Nej jag använder inte nåt mer. Tränar inte mer än spin o löpning så jag tycker inte jag behöver nåt annat. Använde Kreatin innan men jag tyckte det inte gav nån effekt. Carbo Energy kan du även använda som kolhydrat laddare inför nåt lopp.
15399 875 weeks ago

Trotter

ok, tack för tips. Madde: jag var faktiskt duktig idag och lagade just: kyckling ! :D I o f s med en massaa kokosmjölk, men jag tycker ändå det känns ok. Grönskaer, kyckling och kokosmjölk känns bra . Mumma.