Logo

Logga in

Logga in mig automatiskt vid nästa besök

eller

Glömt lösenordet?  ·  Skapa konto

asanorman Link Blogg

KvinnaÅsa Norman, 53år

Tankar om träning

Löpning som livsstil för att hålla kontroll på vikten. Mentala trick och filosofiska funderirngar

Allmän styrka

Idag körde jag ett eget hopsatt styrkeprogram. Jag gillar övningar som tar många muskegrupper på en gång och tänkte testa detta nu ett par veckor framåt.


uppvärmning


1 min burpees med god teknik


1 minut lunges med hopp när man byter ben


1 minut planka


Gör 3 varv.


stretch


 


Burpees tycker jag är asjobbigt så i första vändan kör jag 5 stycken. God teknik innebär att jag hoppar bakåt med benen när händerna är i marken. Därefter en riktig armhävning. Hoppa tillbaka med benen och hoppa upp från knästående.


Lunges med hopp är också fasansfullt jobbigt. Tydligen är min muskler inte så explosiva. Förhoppningsvis kan de bli det med litet träning.''Passet tog inte så många minuter så jag räknar med att öka på det framöver.


Efter styrkan sprang en vända med ett nytt uppdrag i Zombies run.


Nu blir det avkoppling!

 

Bilder

A5cf7202409b5ee08ad1ae2b0709498a
 
Skrivet för 423 veckor sedan