Logo

Logga in

Logga in mig automatiskt vid nästa besök

eller

Glömt lösenordet?  ·  Skapa konto

asanorman Link Blogg

KvinnaÅsa Norman, 53år

Tankar om träning

Löpning som livsstil för att hålla kontroll på vikten. Mentala trick och filosofiska funderirngar

Träning är otäckt stärkande för hälsan

Efter att under oktober haft rätt ok träningsfrekvens med både kondition och styrka har november varit en total katastrof. Förkylning, trötthet, tidsbrist i en ohälsosam blandning har gjort att det inte blivit någonting alls. Och jag mår bara sämre och sämre. En negativ spiral med självförakt för att jag inte tränar samtidigt som övrig stress gör att det har känts omöjligt att orka prioritera träningen. Snöväder gör att motivationen dessutom är noll även om jag inser att träningen är lösningen.


Men IDAG! Jag har kört ett styrkepass på 40 minuter hemma. MEd mitt egna träningspass jag gjort med appen work out trainer har jag kör lunges av olika slag, rumplyft, armhävningar och plankor. Känner mig redan som en ny människa och då menar jag en bättre inte sämre. Endorfinerna ger mig styrka. Självföraktet minskar och jag känner mig dessutom mer vänligt sinnad till omgivningen än på länge. Fint vinterväder när jag var på julmarknad med barnen. Nu har det vänt!


 


 
Skrivet för 406 veckor sedan