Logo

Logga in

Logga in mig automatiskt vid nästa besök

eller

Glömt lösenordet?  ·  Skapa konto
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Sidor

  • Det finns inga sidor

Ower Link Blogg

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Hålla igen var inte lätt

Fjärde passet på fem dagar. Jag springer igen! Men dagens återhämtningspass var inte lätt. Jag tänkte mig 5:30, som redan under uppvärmningen blev 5:20 med bromsen på. Oj vad lätt det gick. det hade jag inte räknat med. Fortsatte springa med handbroms, men gjorde ändå 5:08 över dryga  8 k. Nu springer jag igen!


Med såhär lätta ben så vill jag inte sluta springa, men just nu vet jag att jag ska fortsätta att skynda långsamt. Men jag känner inget. Inte ens när jag försöker. Det enda som fortfarande händer med hälsenan är att den är något svullen. Men den är svullen hela tiden. Ingen skillnad i samband med eller efter löpningen. Fast så svullen är den inte. Kanske bara jag som vill att det ska finnas några fynd när jag uppenbarligen haft ont. Psyket som spelar mig ett spratt?!


Nu vill jag bara fortsätta springa!

 
Skrivet för 550 veckor sedan