Logo

Logga in

Logga in mig automatiskt vid nästa besök

eller

Glömt lösenordet?  ·  Skapa konto

HakanLarsson Link Blogg

ManHåkan Larsson, 47år

TriathlonLarssons blogg

- Vi tar det som det kommer...

Training Camp 2010

Skrev precis ett lååångt inlägg som inte reggades. Orkar inte skriva om det nu, utan nöjer mig med några kampbilder: :-)Håkke försöker lära ut pose till Nova. Roxen, Madde och Pjodde ser skeptiska ut... :-)Lampfot och Madde pumpar järnet.Boot Camp. I bakgrunden tränare Lews som ... tja ... tog kortÅlning medels hasning. Lampfot, Madde, Håkke, Roxen och Isola.Isola dominerade ålningen...


Men jag kan ju tillägga att jag hade bizarrt skoj! Härliga personligheter. Alla så olika, men ändå så lika. Nått förenar. Längtan att späka min lekamen. Och för mig var det nog extra trevligt. Jag hade tappat gnistan, men fann den åter. Tack för det mina vänner. Och tack Lews för din kastade handske. På Växjö marathon kommer jag sälja mig dyrt. Mycket dyrt.


 


Och så en heeeeelt underbar blid, skapad av ultralöparen Roxen. En bra sammanfattning av Shapelinkträffen anno domini 2010!!


 
Skrivet för 641 veckor sedan
7137 641 veckor sedan

Madde J

Ja, något förenar. Kampviljan. Jag är grymt impad av din vilja i helgen Håkke!!
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 641 veckor sedan

Linda Granath

Visst är vi många olika personligheter, men ändå lika på något sätt. Det var högt till tak och kändes att alla olikheter accepterades. Vi var verkligen ett underbart gäng.

Dessutom känns det i kroppen att vi gjorde lite nytta också. Min träningvärk är grym!
24659 641 veckor sedan

Roxen

Ja Håkan och jag prata om det i bilen på vägen hem att vi tycker att vi fungerar väldigt bra ihop trots att vi faktiskt har en stor skara olika personligheter bland oss. Helt underbart! :D